Yleistä verkkokaupasta:

Verkkokaupan tuotteita myy JTK-köökki oy y-tunnus 2405661-5. Myymme leipomo -ja konditoriatuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Tilaaminen:

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.cafetoivo.fi sivuilta verkkokaupan kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus:

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet tilauksesi onnistuneen. Mikäli et saa vahvistusta heti tilauksen jätettyäsi, ota yhteyttä puhelimitse jotta voimme selvittää mahdollisen tilauksen yhteydessä sattuneen virheen.

Maksutavat

Tuotteet maksetaan aina tilauksen yhteydessä käyttämällä Suomen Verkkomaksut Oy:n palvelua. Palvelussa on edustettuna kaikki yleisimmät verkkopankit sekä luottokortit. Maksuun liittyvissä asioissa sovelletaan Suomen Verkkomaksut Oy:n ehtoja.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, JTK-köökki toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

  • Suomen Verkkomaksut Oy, y-tunnus: 2122839-7
  • Innova 2
  • Lutakonaukio 7
  • 40100 Jyväskylä
  • Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimitusaika:

Tilaukset tulee jättää järjestelmään viimeistään 3 päivää ennen tilauksen noutoa. Jos tarvitset tuotteet aikaisemmin, tulee asiasta sopia puhelimitse.

Tuote reklamaatiot:

Jos tuotteessa ilmenee jotain vikaa tai ei vastaa asiakkaan toiveita tuotteen suhteen. Tulee asiakkaan ottaa yhteyttä puhelimitse ja palauttaa tuote/tuotteet myymälään. Leipomolta lähtiessä tuotteet ovat aina asianmukaisesti pakattuja ja ehjiä. Lopullisesta kuljetuksesta vastaa asiakas joten kakkujen kantamisessa tulee olla varovainen. JTK-köökin henkilökunta ohjeistaa aina asiakasta tuotteiden käsittelystä ja säilytyksessä noudon yhteydessä.

Tilauksen peruutus:

Kuluttaja-asiakkailla on oikeus peruuttaa tilauksensa kokonaan tai osittain ennen sen noutamista ja mielellään 24 h ennen tilauksen luovuttamista. Toivoisimme asiakkaan ottavan heti yhteyttä puhelimitse mikäli tilaus tahdotaan peruuttaa.