Arvoisat asiakkaat ja ystävät,

Sydämellinen kiitos kaikesta tuesta ja intohimoisesta osallistumisestanne Cafe Toivon matkassa. Haluamme ilmoittaa teille muutoksesta, joka liittyy rakkaaseen kahvilapalveluumme.

Cafe Toivo sulkee ovensa, mutta samalla avaa uuden luvun tarinassamme. Olemme innoissamme esitelläksemme teille ”Toivo Cateringin” – uuden ja jännittävän vaiheen matkallamme. Vaikka kahvilamme päättyy, intohimomme herkulliseen ruokaan ja vieraanvaraiseen ilmapiiriin jatkuu entistäkin vahvempana.

Miksi Toivo Catering?

Toivo Catering on vastaus lukemattomiin kyselyihinne ja toiveisiinne – haluamme jatkaa palveluamme, mutta laajentaa vaikutustamme tarjoamalla catering-palveluita. Tämä tarkoittaa, että voimme tuoda herkulliset makumme ja ainutlaatuisen ilmapiirimme lähemmäs teitä, oli sitten kyseessä yritystilaisuus, juhla tai muu tapahtuma.

Mitä voitte odottaa Toivo Cateringilta?

  1. Makunautintoa: Säilytämme Cafe Toivon tunnetun laadun ja tuomme sen mukanamme catering-palveluihin. Laadukkaat raaka-aineet, luovat makuyhdistelmät ja intohimoinen keittiömme takaavat ikimuistoisen kulinaarisen kokemuksen.
  2. Henkilökohtainen palvelu: Toivo Catering keskittyy asiakkaiden tarpeisiin tarjoten yksilöllisiä ratkaisuja. Olemme täällä varmistaaksemme, että jokainen tapahtuma on suunniteltu täydellisesti ja toteutettu intohimolla.
  3. Huikea tunnelma: Vaikka ympäristö vaihtuu, meidän vieraanvarainen ja ystävällinen meiningimme pysyy samana. Toivotamme teidät tervetulleiksi luomaan yhdessä unohtumattomia hetkiä.

Kiitämme teitä sydämestämme tuesta Cafe Toivon aikana ja toivomme, että tulette mukaan uudelle matkalle Toivo Cateringin kanssa. Jatkamme ilolla ja intohimolla, ja odotamme innolla tulevia kohtaamisia ja uusia makuelämyksiä kanssanne.

Ystävällisin terveisin,

Toivo Catering -tiimi